Despre mine

Fotografia mea
Mda, Sunt Bianca;;) și am făcut acest blog pentru a`mi strânge toate gândurile pe o pagină:D și pentru a le împărtași cu voi..cam atât am avut de spus pentru că am rămas la fel de nebună:)),plină de viață și optimistă:)

1 iul. 2011

O să regrete..

Si te uiti ca prostul dupa o singura fusta,te ti dupa o tipa cand ai putea sa ai o mie, u mai vezi pe nimeni. O singura fata ti-a distrus toata luciditatea, te joaca frumos pe degete,te mananca de bani, te tine in suspans, te lasa sa o f**i o data si dupa iti da papucii cand tu nu iti mai permiti sa bagi atatia bani in curul ei iar tu, ce se intampla cu tine?..ramai cu o amintire despre singura data cand te-a lasat sa o atingi. Iti ramane un gust amar, devii obsedat si ai face orice sa o ai din nou dar tipa aia nu e asa cum crezi tu.
Stai doua clipe si deschide ochii. Este doar o mare panarama nu v-ati despartit de mult si deja a avut alti prieteni...De ce? pentru ca amageste. Va are pe toti la degetul mic si ce se intampla in timpul asta?.. ignori pe cele pe care ai putea sa le ai la degetul mic, le ignori pe cele care ar fi gata sa se sacrifice pentru tine si tu faci totul pentru o panarama.
Mai tarziu iti vei da seama cate au putut sa te iubeasca.. unele mai mult ca celelalte, cate sacrificii ar fi fost in stare sa faca pentru tine. O sa intelegi ca timpul nu asteapta, o sa iti para rau deoarece o sa le vezi pe toate acele fete care te-au placut la un moment dat cu prietenii lor, o sa ii vezi pe prietenii lor atat de fericiti ca sunt ale lor si a nimanui altcuiva. O sa te intrebi cum de nu esti tu acela care o ia in brate, care o tine de mana, care ii da parul dupa ureche, care o saruta pasional, care va avea prima noapte cu ea, care o face sa rada si sa zambeasca. O sa te urasti pentru acea perioada cand te tineai dupa fusta uneia care te toca de bani. N`o sa`ti mai aduci aminte cine era acea fata dar o sa stii ca o urasti pentru ce ti-a facut.
Si ce e de facut in cazul asta? Trebuie sa o scoatem la capat totusi nu-i asa?..ei bine deschide ochii daca nu vrei sa se ajunga la asta. deschide-i acuma cat inca mai exista sanse, sperante, iubire...O sa-ti dai seama la un moment dat ca am avut dreptate si o sa-mi multumesti daca nu se ajunge pana acolo. Cine stie dintre toate tipele care te plac in momentul de fata una sigur va fi menita pentru tine daca o descoperi acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu